Älskade Magd <3


Magda fick precis reda på att det var 1.5 månad sedan vi sågs


Sen kom vi på att just det, vi ska ju ses i helgen :D

New York

Vart ska jag börja!? Har haft en så otroligt fantastisk dag med världens bästa Sara och Luciana i NEW YORK!
Kom dit med buss klockan 10. Bussen som förövrigt kostade 28 dollar, tur och retur. Sjukt billigt, och sjukt värt, för på ditvägen hade vi till och med tillgång till gratis WiFi-internet! Boltbus till NYC blir det definitivt fler gånger.

Hursomhelst så kom vi dit runt 10 och ringde upp Sara som var alldeles i närheten redan när vi var framme. Så vi bestämmer oss för att gå emot varandra och mötas på vägen. Efter 2 minuters promenad ser jag skymten av min underbara Sara. Vi småspringer emot varandra och omfamnar varandra i världens längsta kram som resulterar i att båda börjar gråta. Så himla gött att se henne igen. Ett känt ansikte, någon man kan prata riktig, go värmländska med igen. UNDERBART!

Därefter bestämmer vi oss för att köpa biljetter till sightseeingbussarna så jag, Luciana och Sara ger oss av mot närmsta busstopp, köper biljett och hopp på bussen. Men icke att förglömma, Boltbusstoppet var alldeles vi Macy's och Madison Square Garden så vi tog ett litet depåstopp på Macy's och köpte Ben & Jerry's glass som vi avnjöt på vägen till bussen.

Väl på bussen åkte vi med hela vägen till Ground Zero. Där klev vi av och besökte museet som finns alledeles bredvid. Vi besökte även kyrkan där brandmännen sov mellan sina arbetspass. Riktigt mycket att se, viktiga saker som aldrig borde glömmas.

Efter Ground Zero hoppade vi på bussen igen och åkte med hela vägen runt och tillbaks till Times Square. På vägen togs en hel del bilder, varav hälften är på saker som jag inte har en aning om vad det är men minns att guiden sa något om.

När vi kom till Times Square gick vi till den fantastiska notbutiken som ligger där. Världens appsolut bästa butik. Skulle kunna köpa allt om jag hade hur mycket pengar som helst. Dock har jag inte tillgång till något piano under året så köpte istället 2 skivor att lyssna på i bilen. Och ja, gissa vilka det var?! : RASCAL FLATTS, har blivit frälst under tiden jag varit här. Fråga mig inte varför för det vet jag inte. Ingen i familjen som gillar dem och är egentligen inte värst countryintresserad men vad gör man?!

Vi åt lunch på Hard Rock Café och sen var det dags för Sara att åka hem och börja jobba. Tråkigt men fick ändå 6 underbara timmar tillsammans. Eftersom att det var så otroligt lättvindigt att ta sig till och från NYC så kommer vi definitivt att ses ofta under det här året!

När Sara åkt hem fortsatte jag och Luciana vår dag med lite shopping på Forever 21. Om jag glömt säga det förut(vet att jag sagt det förut men säger det igen) så är det den bästa klädaffären någonsinn :D I LOVE IT<3

Efter ytterligare lite people-watching och en smoothie i solen satte jag och Luciana oss på bussen tillbaks till Cherry Hill. Hela dagen har varit fantastisk och allt har gått så smidigt. Lägger upp lite bilder från den gångna dagen.


Empire State Building

I <3 Cowgirl

Solnedgång(den bilden är för dig pappa)

Ben & Jerry's

Två lyckliga tjejer

Flatiron Building

Vi tre vid Ground Zero

Flag of Honor

Forna, LYCKLIGA, klasskamrater(och lite utav Battery Park)

Magnolia Bakery(Bilden tillägnad Matilda)

Radio City Music Hall

Jag och någon av alla de byggnader som guiden pratade om

För att avsluta det hela, är det tur som gjorde dagen så fantastisk? Nej det är kombon - SARA - BETH <3

What's my name?!

Vad heter jag egentligen? Den frågan ställer jag mig nästan varje dag. I familjen kallas jag för Liz. Hemma kallas jag för Bettan eller Bette. Av Magd kallas jag för Bett. Mamma kallar mig för Elisabeth, som också är mitt riktiga namn. OCH eftersom att vi i Sverige har en tendens att sätta mellannamnet först så heter jag enligt passet Maria.

Så på alla papper och i organisationen här i USA så heter jag Maria Mossberg. Så när jag var hos tandläkaren igår så måste jag fylla i alla papper med Maria. På banken heter jag Maria, på apoteket Maria.

Vad är problemet då tänker kanske ni?! Jo när de frågar mig vad heter du så svarar ju jag alltid: Elisabeth. De ser ut som stora frågetecken och jag kommer på att, skit, nej just det, "eller Maria, vet inte riktigt vad han skrev" :P Förvirradtjej_92 tänker dem då. Sen när jag ska signera alla papper så signerar jag ju med min signatur som då uppenbarligen är Elisabeth Mossberg.

Jag blir knäpp på det här!! Lägger upp en bild på min fina orangea pillerburk. Är det något den här tandhistorien har fört med sig så är det i alla fall ett stycke amerikansk kultur - det berömda orangea pillerburkarna.


Maria Mossberg, eller?


Torsdagmorgon

I dag är det torsdag....
Lugn morgon som få i alla fall. Sarah, Mike och Matt är på Camp Ocky. En tredagars utflykt på ett camp i närheten där de bo i stugor och gör massa saker. Detta betyder att jag bara har ett barn onsdag, torsdag och fredag. Det är hur lugnt som helst här nu på mornarna och med endast en lunch att packa så blir både jag och Nicky färdiga runt 7. Så i morse kollade vi lite på Toy Story 3 innan bussen kom.

Just det, jag var ju hos tandläkarn igår. Var förbered på det värsta men det enda han gjorde var att kolla på tanden, varpå han utbrister - AOUCH.. Ja, aouch skulle man kunna säga. En infektion som gör att det varar och blöder i munnn är inte alltför kul. De tog en röntgenbild, konstaterade att jag behövde penicillin och fick det. Sa att om jag har mer problem med den så skulle jag återkomma så får de ta ut den. Sen skulle jag betala och förberedde mig på värsta chocken. Och det fick jag också, fast på ett positivt sätt. 27 dollar gick besöket på, han tog bara betalt för röntgebilden så 27 dollar och köpa penicillin för 13 dollar sen var jag klar. Billigaste tandläkarbesöket någonsin jag tror.

Eftersom jag ändå var utpå igår så såg jag till att öppna bankkonto och lösa in mina två senaste lönecheckar. Wiihoo, enda som är kvar nu är det där evinnerliga körkotet som det tar emot så fruktansvärt mycket att läsa till och kolla upp college också då vill säga...

På lördag ska jag till New York med Luciana och där ska jag träffa min allra käraste SARA HOPSTADIUS :D Aldrig längtat mer efter att få se ett känt ansikte. Vem hade trott att jag och Sara skulle kunna möta upp i NYC av alla ställen när vi tog studenten i somras? Inte jag i alla fall. Men här är vi nu, båda två nära New York så vi tar tillfället i akt.

Annars är det långhelg som gäller här nu i helgen. Lördag, söndag och måndag ledig :D Jippi, ska i alla fall shoppa när jag kommer till New York, mer än så har jag inte planerat.

Vi kanske hörs senare idag, om inte annat så hörs vi i morrn :)

Tandläkaren....

Jo men är det inte gött att få problem med visdomständerna när man är i USA??
Har typ fått en infektion eller något i tandköttet vid den vänstra, nedre visdomstanden. UNDERBART!
Så i morgon ska jag på en visit till tandläkaren.

Får hoppas det går bra och jag slipper ta ut skiten. Även fast det kanske är bäst långsiktigt, jag vet. Men problemet är att då får jag antagligen ett fett blåmärke på sidan av kinden och kommer inte kunna äta på ett par dagar... Been there, done that - inget jag önskar någon.

Annars är livet rätt gött nu. Solen böjar kika fram och det laddas på för strålande fint väder under memorial day-helgen. I morgon är det spått 32 grader här i New Jersey så man kan ju hoppas att väderflickorna håller vad de lovar.

Slänger upp lite bilder på lite av kläderna jag köpt sen jag kom hit :)


Linne - Urban Outfitters

Tunika/Klänning - Forever 21

Shorts - Forever 21
T-shirt - American Eagle


2 T-shirts - American Eagle

Klänning - H&M

Väska - H&M

3 Böcker

Tröja - Forever 21

Helgen som varit

Dags för en uppdatering kanske man kan känna. Har inte haft så värst stor ork att skriva något de senaste dagarna. Började på ett inlägg men gav upp efter två rader för jag orkade inte. Men nu har jag skaffat lite mer energi och har lite mer att berätta :)

FREDAGKVÄLLEN spenderade jag på Coldstone tillsammans med 20 andra aupairer. Vi åt glass och pratade och lärde känna varandra. Träffade en hel del väldigt trevliga aupairer som jag troligen skulle kunna hänga lite med, men också en del som inte riktigt var min typ så att säga. Stället stängde klockan 10 och efter stannade jag kvar och pratade med två jättetrevliga tjejer, Suzi från Tyskland och Elena från Makedonien. Vi stod utanför stället och pratade i säkert 1.5 timme eller något. Kändes gött att träffa lite europeér för en gångs skull. Det visar sig att de här två tjejerna faktiskt bor på uppsidan om mig, inte neröver mot Cherry Hill, som alla andra. Riktigt skoj och skönt att träffa någon som man faktiskt skulle kunna samåka med i framtiden ;)

Hursomhelst så kom jag hem runt 12-tiden och gick då och la mig. Har börjat kolla på en tv-serie som heter Pretty Little Liars, skönt att ha något att kolla på när man inte har något att göra.

LÖRDAG: Vaknade runt halv 11 eller något. Gick upp och åt frukost, solen sken som aldrig förr och temperaturen låg på runt 25 grader eller något. Poolen var öppen och färdig att användas. Så jag gick ut tillsammans med barnen och badade och solade lite. Minuset var att jag inte smörjde in mig med någon solkräm. Varför kanske mamma undrar nu! Jo för att familjen har bara solkrämer med solskyddsfaktor 70+ typ... Njae, it ain't happening is all I can say. Så jag låg inte ute så länge utan gick på långpromenad i solen istället. Lika illa, ja jag vet men skitsam. Gött att få va lite själv, ha musik i öronen och sjunga lite samtidigt som man promenerar.

När jag kom tillbaka så pratade jag med Chanelle lite grand. Tänkte vi skulle ha ätit middag någonstans och sett en film men visar sig att hon inte har någon skjuts över och jag ville inte fråga mina föräldrar om jag kunde hämta henne igen... Hon får inte köra på sitt Internationella körkort så jag har hämtat henne en hel del den här senaste månaden och vet attmina "föräldrar" inte vill att deras bil ska utnyttjas av andra så ville ligga lite lågt. Gick därför in på mitt rum och började kolla pretty little liars.

Efter en halvtimme eller så hör jag mamman ropa utanför dörren:
-Liz?!
Varpå jag öppnar dörren och går ut. Hon frågar om jag inte vill åka och hämta Chanelle och så kan hon sova över här till idag. Jag blev så glad att hon föreslog det att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Pappan sa att han satt på värmen i poolen och att det skulle va cirka 30 grader i den på kvällen när jag kom hem så vi kunde bada om vi ville :) Jag blev så glad och Chanelle också. For och hämtade henne, vi badade i poolen och kollade Saturday night live innan vi somnade.

SÖNDAG: Vaknade i morse, åt frukost och for sedan till "the Promenade" och shoppade lite, 3 t-shirtar så jag har något casual att ha på mig när jag jobbar :P Sen körde jag hem Chanelle på vägen hem. Sarah, Matt och Stephanie är och handlar mat och annat inför veckan och Nicky, Mike Sr och Jr är och spelar lite golf. Och lilla jag sitter i mitt rum och lyssnar på musik och ska skypa lite <3

Saknar er allihop hemma :)

Trötter

Vaknade som vanligt 10 över 6 i morse och gick upp och gjorde i ordning frukost och lunch åt barnen. När de åkte till skolan så gick jag raka vägen tillbaks till rummet och la mig för att sova. Sov sedan från typ 8-12. Var så himla trött idag och har egentligen inte haft någon anledning till att gå upp. Men nu är jag uppe i alla fall och har tvätt i maskinen och ska gå upp och ta mig en snabbdusch.

Ikväll är det "ice cream social" på Coldstone i Marlton. Ett ställe som gör sin egen glass och man väljer liksom tillbehör som de knådar in i glassen. Sist jag var där tog jag sockervaddsglass med gelebjörnar inbakade i, hur gott som helst verkligen. Det värsta med sånna ställen är att man aldrig vet vad man ska ta. Hursomhelst så ska det bli väldigt trevligt att träffa de andra aupairerna igen. Sen får vi se vad helgen erbjuder, jag är ledig i alla fall :D

Mina kära ICA-vänner

Igår när jag lagade middag till barnen så tog jag mig en närmare titt på frukterna i skålen. Och kan ni tänka er vad jag såg?!

Jo frukterna har samma PLU-nummer här som hemma på ICA Årjäng. Mina vänner, jag behöver inte oroa mig för att glömma koderna tills jag kommer hem, för jag kan träna varje dag jag lagar mat. Wuunderbart :)


Äpple: #4015
Päron:#4421
Bananer: #4011


Ta väl hand om er därinne på ICA, riv inte stället innan jag kommer hem ;)

Ny.....

*Nyvaken
*Nytränad
*Nysolad
*Nyäten
*Nyduschad
Alla dessa saker har jag varit idag. Så himla go dag, har verkligen gjort precis som jag velat hela dagen. Sparade för en gångs skull tvätten till eftermiddagen och det känns riktigt gött må jag säga. Provade på familjens Wii fit på förmiddagen, helt okej roligt faktiskt :P Sen kikade solen fram runt 11-12 tiden också. Så då passade jag på att jobba lite på brännan. Eller ja, den ickeexisterande brännan.

Inom en timme kommer barnen hem igen och det blir fullt hus igen. Vissa dagar måste jag säga att jag längtar tills de kommer hem för det blir lätt långtråkigt utan dem. Igår dansade jag och Mike Just Dance för vilda livet. Det är så fruktansvärt kul, filmade till och med en dans. Ett minne för livet för det ser så sjukt kul ut...

Nu ska jag ta ut tvätten ur maskinen och styra upp livet innan Nick och Matt hinner hem.

365 dagar...

Idag är det exakt en månad sedan jag lämnade mitt trygga hem för att påbörja ett helt nytt liv i USA. Jag har haft en grym månad och min familj är verkligen underbar. Kunde inte ha fått en bättre familj än den jag har. Det är jag säker på!

Att det har gått en månad betyder också att det är exakt 1 år, 365 dagar, tills jag kommer hem och får träffa alla igen. Känns konstigt att tänka så, missförstå mig inte, jag är sjukt glad att jag är här och trivs verkligen jättebra. Men saknar allihop väldigt mycket därhemma. Så om 365 dagar, då är det fest i Kapernaum för då kommer Bettan hem. Eller ja, då går mitt visum ut så då måste jag va hemma. Sen om jag inte stannar hela min "30-days grace period" är ju en annan femma ;)

Kvällen har spenderats med Marion, Kym och Chanelle på Starbucks. Väldigt kul att lära känna nytt folk och prata om allt mellan himmel och jord. Som min host mamma sa: It's nice to get out of the house and have some adult conversation with friends :P Så sant som det var sagt. Blir definitivt fler kvällar som denna. Pratade även om att besöka nöjesfältet 6 Flags och stranden någon helg framöver. Detta ser vi fram emot. OCH ja just det, glömde säga att det,enligt väderrapporten på YR.no, ska bli 34 grader celsius här till veckan. Gissa vem som kommer ligga vid poolen?! Jo, Bettan.

Nu är det dags att sova för 6.10 ringer klockan i morrn och en ny dag vankas.

Godnatt allihop :)

Daddy came through

Ja, pappa är väl ändå bäst! Förra veckan frågade jag om han kunde tänka sig att posta lite saker till mig här i USA. Och guess what, han levererade. Jag lägger mig nu som en lycklig tjej och tackar Pappa för att han finns och är så underbar <3

Paketets innehåll

Handyman

Japp, som rubriken låter sig avslöja så är det hantverkare i huset... IGEN! Det är hantverkare här varenda dag. Känner mig lite smått fången i "mitt eget" hus. Kan inte göra vad jag vill, när jag vill. Till exempel en så vardaglig sak som att ta sig en dusch ska va ett stort projekt. Hann dock slinka in i duschen en snabbis nu medan han for iväg på lunch. Thank god, kände mig jätteofräsch när jag satt och kollade film i mitt lilla rum.

Nu håller jag på och avslutar det sista med dagens tvätt - Blekning utav baseballbyxorna. Sen ska jag laga kyckling till middag idag. Ska bli intressant att se hur dette ska gå. Borde inte vara alltför svårt. Tack och lov så är "mina barn" såpass gamla att de vet hur det brukar gå till, så om det är något jag funderar över så kan jag bara fråga dem :) Hur bra som helst ju.

Lite långtråkig dag idag dock, men Annie min fina vän föreslog vad jag skulle ha som mål under min vistelse här i USA - Att se ALLA avsnitt av Vänner som någonsin gjorts. Frågan är, kommer jag ens ha tid med det? Finns väl så sjukt många att det är helt sanslöst...?

SSN

Social Security Number - Check!
Otroligt skönt att ha fixat det. Chattar med Magd på facebook som en härlig avslutning på en fantastisk dag. Finns det något som kan lysa upp en människas dag så otroligt mycket som en riktigt god vän? Tveksam till det.
Nu ska jag lyssna på Rascal Flatts och mysa ner mig i sängen. Vi hörs vänner!

Nytt försök....

Måndag igen, you know what that means! TVÄTT! Förutom att jag ska tvätta störda mängder saker idag så ska jag även göra ett nytt försök att skaffa mitt social security number. Laddar med lite Countrymusik innan och mental förbereder mig för bilkörningen. Vi hörs senare med uppdatering om hur försöket gick ;)

Rascal Flatts

Tack gode Gud för Rascal Flatts. Ligger just nu och lyssnar på deras låtar och känner mig uppfylld. Annie, vi har så många låtar att lägga till i vårt medley. Ser fram emot att komma hem och arbeta på det. Saknar dig tjejen<3
Han har vackra Bruna ögon! NEJ BLÅÅÅÅÅÅÅ ;)

The Notebook

Jag vaknade klockan 9 idag. Det första jag gjorde var att slå på the Notebook på datorn. En av de finaste filmerna i världshistorien. Gick upp ur sängen klockan 11. Möts av pappan som flinar och säger: "good morning". Mitt svar var, "jag vaknade faktiskt 9 men har sett på en film" :P Ville inte att de skulle tro att jag sover halva dagarna (även fast jag kanske gör det ibland).

Dagens frukost: Mamman hade stekt våfflor som jag fick, och en banan :) Mums, vet inte varför men ända sedan mamma och jag var i egypten för 1.5 år sedan så har jag fått någon dille på bananer. Mums!

Vet inte riktigt vad det blir av den här dagen än så länge. Solen börjar leta sig fram men fortfarande lite moln som stretar emot. Kanske tar mig en promenad ut på eftermiddagen eller något liknande, oklart.

Hoppas ni har det bra i Sverige (och Norge för den delen), saknar alla väldigt mycket!

Ledig lördag

Ledig idag, det betydde - SHOPPING :D

Hämtade upp Chanelle runt halv 1 och begav oss mot Cherry Hill Mall. Efter många om och men lyckades vi hitta fram och shoppingen började. Jag hade gratiskupong på Vicotia's secret så fick ett par trosor gratis. Som vi brukade säga under gymnasietiden - Gratis är gott :)

Vidare köpte jag en ny bikini från Old Navy, love it. OCH det som var bäst på hela dagen var att jag köpte en GPS!!! Japp, behöver aldrig mer oroa mig för att komma fel någonsin igen. Sjuuukt värt verkligen. Enda problemet man har nu är hur tusan hittar man tillbaks till bilen när parkeringsplatsen har så galet mycket fler bilar när man kommer ut än när man gick in?!? :P Kan man ställa in gpsen på platsen där man parkerar bilen och ha den i väskan tills man ska gå ut igen tro?! Kanske är värt att testa! Haha!
Dude, where is my car?!

Dagen avslutas nu med en film, myys :)

Ett misslyckat försök senare....

Just det, idag hade jag tänkt ta tag i saken och skaffa mig ett "social security number". Tji fick jag, skrev ut karta på google och allt, tänkte det här ser ju inte ut att vara några problem. Tror dock att det blev fel någonstans för fram kom jag i alla fall aldrig och ville inte irra runt på okända vägar i risk för att sedan inte hitta hem igen. Ska fråga Stephanie om mer exakt vägbeskrivning i helgen, så får det bli måndagens projekt.

Annars har dagen varit riktigt go. Slappar som vanligt, men tog mig till banken i alla fall och löste in mina två första lönecheckar! Jippi, äntligen lite cash i plånboken igen. Ska antagligen åka någonstans och shoppa i morrn så det skadar ju aldrig.... Jobbar min första officiella kväll idag. Mor och Far i huset ska iväg på "date night" så då får man ställa upp . Vi ska baka något är det tänkt och sen hyr vi nog en film och har lite fredagsmys.

It's Friday

Vet inte varför men varje fredagmorgon jag väcker barnen så får jag en otroligt stark ingivelse att jag ska sjunga Rebecca Black's - It's Friday för dem. Har lyckats hejda mig själv än så länge men en vacker dag kommer det ske, det är jag övertygad om. Om jag inte gör det under året jag är här så tänker jag definitivt väcka någon med It's Friday minst en gång i mitt liv i alla fall.


Snodde bilden från Annie <3

Utan internet i en dag.....

Utan internet i en dag försmäktar vi på denna ö.. Eller hur var det nu Pippi sa? Kanske inte var en dag, och det kanske inte handlade om internet heller. Men det var faktiskt precis vad som hände idag. Hade planerat in skype-samtal och vad sker?? Jo gasledningsarbetarna gräver av internet/telekabeln i trädgården. Tack så hjärtligt sa jag. Inte riktigt, men jag hade en hel del saker jag ville säga till dem, "tack så hjärligt det var det bästa som kunde ha hänt", var inte en av dem.

Men men, nu är internet tillbaks och på kvällen spelade vi monopol och lekte. Jag och Nicky har precis kommit på en väldigt rolig liten lek som vi håller på med. Mamma Stephanie sa, när hon såg oss, "you two are goofy guys" :P Ja men är det inte så livet ska va? Klart man ska va lite goofy, då blir allt mycket lättare.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på OC. Tack gud för denna underbara tv-serie. Vad hade jag gjort utan Seth Cohen?!?! <3

En liten uppdatering.....

Ja just det, glömde säga att i lördags så brände jag mig i solen. Hela mitt ansikte är helt rött och mina ÖRON. Upptäckte i morse att jag hade fått en blåsa på örat. Gissa hur jag märkte det...? Japp, jag råkade ha håll på den.. UNDERBART!
Jaja, nu drar dagen igång. Ska försöka ta mig in till "stan" en sväng nu på förmiddagen. Ikväll ska jag hälsa på en fransk tjej som bor i området. Ska bli kul :)

Måndagsbarn

Ja, då var det måndag igen då. Starten på en ny vecka. Helgen har varit intensiv och fullspäckad, men på ett positivt sätt. Jag har varit med familjen till Delaware och kollat på Nickys baseballturnering.

Vi for dit på fredagkvällen och kom fram cirka 1 på natten. Bums i säng och sov hela natten till typ 8 på morgonen. Upp och äta frukost för att sedan ge sig iväg till planen. Nicky hade 2 matcher den här dagen, tyvärr så förlorade dem båda två. Efter matchen spenderades kvällen på Applebee's med två andra familjer. En riktigt trevlig kväll vill jag lova. God mat och kul sällskap.

I går, söndag, hade Nicky en match. Mot ett av de lagen dem mött den föregående dagen..... Tyvärr förlorade dem igen så vi for hemöver tidigt. Kom hem till huset igen runt 3 på eftermiddagen och resten av dagen spenderade jag vid datorn och kollade OC. Jag gillert!! Skypade även i två timmar med min älskade Magd. Underbart att prata med henne igen. Saknar henne jättemycket och ska bli superkul att hon kommer upp till New Jersey med golftouren om ett par veckor! Wiiie :)

Nu idag är det måndag igen då somsagt. Måndag betyder vad??! - TVÄTT i mängder.! solen skiner åtminstone ute så jag kanske borde sätta mig ute lite och försöka få lite färg på de här likbleka benen jag går runt på. Det är dags nu känner jag. Slänger upp lite bilder den här gången (inte på mina likbleka ben, men från helgen).


Nicky i baseballuniformen


Mike Sr. och Matt


Mike Jr. och Sarah


Nicky äter snacks mellan matcherna


Måndagstvätt, också kallat ÅNGEST :P

Utflykt

Den här helgen har Nicky baseballturnering i Delaware. Jag bestämd mig för att följa med. Så det har spenderats 2 nätter på hotell, inte helt fel det. Gör ett bättre inlägg när jag kommer hem. Här är klockan 7.15 typ och det är dags att väcka trillingarna :) God morgon god morgon, hör fåglar sjunga glatt, god morgon god morgon i kör!!!!!

110505

Ska strax dra till Cherry Hill Mall och shoppa med Chanelle. Ska bli intressant att se om mitt "lokalsinne" klarar av att ta sig dit utan att bli vilse. Har skrivit ut 4 vägbeskrivningar från Google för ska hämta upp henne innan jag styr bilen vidare mot Cherry Hill. Frågan är behöver jag shoppa? Svar: NEJ. Vill jag shoppa? Svar: JA. Vad gör man då? Jo man åker och shoppar som om det inte fanns någon morgondag.

Vi hörs senare.... Om jag överlever utan att få shoppingöverdos vill säga!!

Tvätt

Tänkte bara dela med mig av några tankar kring klädtvätt här i USA. Det här var något jag var ganska nervös inför. Det är en sak att tvätta sina egna kläder. Skitsam om något skulle bli förstört. Men när man tvättar andra människors kläder så kan det ju va en fördel att försöka behålla de i det skicka man fick dem i, fast rena.

Men ingen fara på torpet här inte. ALLT färgat i en maskin! Och när jag säger allt menar jag verkligen ALLT. Rött, rosa, blått, grönt, gult, lila, orange, svart. Alla färger går tillsammans för inget färgar av sig här i USA av ngn konstig anledning. Sen tar man bara allt ljust i en maskin. Samma program - Normal - på allt och all tvätt går in i torktumlaren. Tänka sig, att det skulle vara så lätt att tvätta. Det hade väl ingen kunnat förutse! Det enda problemet är sen när jag ska dela upp tvätten i allas olika lådor. 3 pojkar som alla är i ungefär samma ålder, i alla fall två av dem. Vem ska ha vad? Ja, det är just det som är trixet. Säger alltid till dem när de kommer hem. Idag är det säkerligen fel saker i fel lådor. Förlåt pojkar!

Men annars rullar livet på här och till helgen ska jag till Delaware :) Vi får se vad det blir av det. Ha det så bra hemma, hoppas ni slipper mer snö :)

Tisdagmorgon

Nu är det tisdagmorgon och jag sitter på mitt rum och kollar vägbeskrivningar till nya destinationer. Sarahs cheerleading börjar idag och de har precis skaffat ny träningslokal så det gäller att leta rätt på vart den ligger. Det är ju egentligen inga problem så, men när man har tidspress för att man ska hinna med att hämta upp pojkarna på "batting" ganska omgående efter att man släppt av Sarah, så är det bra om man har ett hum om vart man ska.

Igår hade jag tvätt upp till öronen men det gick bra det med. Pojkarna hade baseballmatch, IGEN. De har matcher minst 2-3 ggr i veckan, så när jag kommer hem lär ajg vara expert på baseball.

Ska denna vecka försöka styra upp något med Chanelle. Vi får se hur det går med tanke på att hon inte får köra bil ännu. Tror hennes familj vill att hon ska ta amerikanskt körkort innan hon börjar köra. Tur för mig så låter min familj mig köra på det internationella körkortet tills jag tagit det amerikanska. Eller ja, tur för mig, snarare tur för dem. Annars hade det blivit svårt att få barnen till rätt plats i rätt tid.

Och just det! Glömde säga, God bless America. Hur bra är det inte att on-demand-tv har träningsprogram såsom pilates, yoga och allt möjligt du kan tänka dig - GRATIS! Sjukt värt, kanske finns det hopp ändå :P


RSS 2.0