West Coast Road Trip - Part 3

Efter intagningsprovet var det vi som packade ihop vårt pick och pack och tog taxin tillbaks till flygplatsen för nu jammen var det dags för att hyra bil. Vi hade ju så många väskor så det var inte frågan om någon liten personbil utan klart som korvspad så var vi ju tvungna att ha en mindre SUV - true american style. Efter en stund rullar vi ut från biluthyrningen med vår nya ford. Åååh så fin den var. Med GPS:en inställd på Los Angeles och musiken i högtalarna var lyckan ett faktum.
 
Efter en stunds bilande började dock hungern göra sig påmind. Hm, en FatBurger skulle inte va dumt eller vad säger ni Magda och Ida?!

West Coast Road Trip Part 2

Las Vegas avslutades med lite gambling (vi drog i en av de enarmade banditerna) och vann hela 5 dollar, så sammanlagt gick vi 3 dollar plus. Inte alla som åker hem från Vegas med mer pengar än de spenderat (!?). Även lite frukost på IHOP hanns med och lite starbuckshäng innan flyget gick vidare till San Diego.

En timmes flygning och sedan var vi framme. Kvällsmaten blev på Chipotle och sen bums i säng för trötta var vi som få. Nästa dag var det dags för Sea World San Diego. Här fick vi klappa delfiner och kolla späckhuggarshow. Faktiskt riktigt roligt och förstnämnda är ju något man haft lite som en dröm att få göra sen man var liten.

Det blev en relativt tidig kväll för nästa morgon var det dags för mig att göra intagningsprov......

















West Coast Road Trip Part 1

Resan började i Vegas. Vi landade på flygplatsen runt halv 11 på kvällen efter en mellanlandning i Houston, Texas. Redan efter ett par sekunder i Las Vegas fick vi syn på spelautomaterna. Ja, redan vid gaten på flygplatsen stod de uppradade. Ni kanske nu undrar vart vi mötte upp med vår tredje respartner Ida? Jo det var tänkt att vi skulle vänta på henne vid bagageutlämningen då vi kom med olika flyg men redan vid flygtågskön kom hon nerför rulltrappen och vår West Coast Tour kunde officiellt börja.

Taxi in till hotellrummet där vi frossade i Svenkt Godis som Magda hade tagit med sig, jag och Ida var i himmelriket. Efter att ha tjötat av oss lite kunde vi sova en kort natts sömn för redan nästa dag var det dags för Grand Canyon.

Bussen gick från hotellet vid kvart i 6 på morgonen och innan dess skulle vi ha duschat och ätit frukost, trötta flickor var det som gick in i bussen och satte sig. Det bästa av allt, tyckte vi, var att vi fick platserna längst fram på övre våningen och tänkte att vi skulle få "the best view". Tji fick vi, den buss vi satt på där var bara transport till kontoret som låg typ 20 minuter bort. Vidare därifrån var det ju en annan buss som skulle köra oss. Så kan det gå när man tar ut segern på förskott.

Resan tog cirka 4 timmar, men det var sååå värt det för något så vackert är det svårt att hitta (men få saker som slår Sverige tycker jag). Vid Grand Canyon gick vi på den så kallade skywalken. Vi testade även på lite yxkastning med en tvättäkta cowboy. 


RSS 2.0