Försommar i Mars

Förra veckan låg temperaturen på 25 grader varje dag. Det är ju nästan precis som svensk högsommar liksom. Jag och Anna utnyttjade iaf detta till Max och solade utomhus under dagarna. Låt mig tillägga att vi fick LIIIITE färg på våra likbleka kroppar. Brända kräftor var det här, båda två. Men jaja, vill man va fin får man lida pin ;)


27 Mars

Igår var en riktigt bra dag. Nu under veckan är ju föräldrarna iväg på semester och det är jag, mormor och morfar som har ansvaret. Det är jättetrevligt att ha de här och de är så mysiga. Kallar mig för Honey, Sweetie, Dear och alla möjliga synonymer du kan tänka dig.

Det som gjorde dagen sådär extra bra igår var att jag pluggade med Nick på kvällen och under tiden jag förhörde honom så var han så kramig och satt i knä på mig och borstade mitt hår och flätade och allt möjligt. Sånna stunder skulle jag inte byta bort mot någonting. Gud vad jag kommer sakna honom och mina andra barn <3

Bilden är ifrån förra veckan när vi hade vart ute och grejat. Nick går in före mig och resten och när vi väl kommer in sitter han "i" diskhon som ett litet barn och tvättar fötterna. Stor diskho vill jag lova ;)


Helgen som var

Nu i helgen hade jag inga som helst planer men ändå lyckades det bli himla bra ändå. Fredagkvällen spenderades tillsammans med Anna på Barnes and Nobles i cafét där. Ett par mindre lyckade drycker och ett X antal skrattattacker senare delade vi oss för att åka hem och sussa.

Nästa dag vaknade jag runt halv 10 och gjorde absolut ingenting. Storstädning pågick i huset så jag höll mig undan på mitt rum. Vid 1 kom Anna och vi for ut för att avnjuta en Fro-Yo nere i byn. Åh gud vad gott det var kan jag lova. Det komiska är dock att man mest äter toppingen och sedan är man liksoför mätt för att orka själva glassen, haha! Men det är väl så det ska vara.

Efter glassen tog vi en promenad genom byn och jag tror verkligen inte folk är vana vid att se folk GÅ här i USA. Minst en person tutar i princip varje gång man tar en promenad. Att det ska va så märkvärdigt?!

Efter promenaden åkte vi hem till mig och hängde lite tills min familj åkte till Vermont. Denisa och Michelle kom hem sedan och vi lagade middag tllsammans - klyftpotatis med kyckling och sallad. Det var verkligen sååååå gott! Jag älskar hemmagjord mat made from scratch, så himla bra! Middagen slutade lite konstigt men vi for istället vidare till bion.

Filmen som stod på menyn var - the Hunger Games. Sjukt bra film och mitt filmöga säger mig att denna och dess uppföljare kommer bli sjukt stora över hela världen, typ den nästa twilight-serien.

När filmen var över for jag och Anna hem till mig för att sova en "kort" natt och sedan dra Cherry Hill Mall på söndagen. Jag vill lova att vi shoppade loss och det kändes som vårt shoppingflow som var så spårlöst försvunnet när vi var i NYC var tillbaks igen. Vem vet, kanske var det sista "shoppingdagen" innan semestern på västkusten?!


Pa en vagg i Brooklyn stod detta skrivet, vi kunde inte lata bli

St Patrick's Day Weekend

Igår var det, som man borde veta, St Patrick's Day. Tror ingen i USA kunde gå miste om detta iallafall för vart du än tittade så bar folk grönt. Även vi, tro det eller ej, hade hört om denna tradition och packat med oss varsinn grön t-shirt.


The three of us

Bussen gick från Mt Laurel vid 8.30 på morgonen och jag, Anna och Melissa var där i god tid (vilket var en himla tur för bussen vart sp ful att en man fick sitta på toaletten under resan, hahahahaha). En bussresa på 90minuter senare var vi framme i soliga NYC.

Vi insåg direkt på morgonen att det här skulle bli en otroligt fin dag med sjukt fint väder. Vi började med att gå och köpa lite frukost på Starbucks som vitryckte i oss medan 100-tals St Patrick's firare kom förbi oss utanför fönstret. Vi tänkte att det kanske kunde va läge att kolla upp VART exakt paraden skulle gå och NÄR? Lite panik fick vi när vi inser att den går redan vid 11och dessutom 10 gator och 2 avenyer ifrån där vi bestämt träff med Denisa. I panik ringer vi till henne och försöker förmedla att vi ska gå uppåt istället och försöka mötas längre upp längs med 5e avenyn istället. Det går väl lite si som så och det tar bra lång tid innan vi tillslut når den plats där vi faktiskt kan se paraden. Väl här så är det bara att försöka förklara för Denisa vart vi är och sedan hålla utkik efter henne samtidigt som vi kollar på paraden, multitasking deluxe!
Efter många om och men lyckas hon hitta oss och vi står då här och beskådar de uniformerade männen som passerar oss med glädje. Ja, en och annan slängkyss delade vi ut. Måhända att fel person uppfattade dem men jaja, vi gladde någon iallafall.


Kiltar

Bagpipes <3

Anna och en go' Irish Guy

Uniformer - MMMM!

The American Flag

Efter paraden satte vi oss på tunnelbanan mot Brooklyn och den kända platsen "Dumbo" där man har superfin över både Brooklyn Bridge och Manhattan Bridge med Manhattan i bakgrunden, alldeles vid älven/floden (eller vad man nu ska benämnamden som på svenska). Innan vi gick dit satte vi oss på en restaurang och åt en mysig liten lunch.

Allesammans skiner som solen, (leende och hyn menar jag)...

Ja, vad ska man säga? Vi hade verkligen så otroligt tur med vädret denna dag så när vi väl kom fram till "Dumbo" blev det massa fototagande. Vi stannade en man på cykel och bad honom ta en bild på oss och detta resulterade i slutändan med att vi hamnade i värsta photoshoot-situationen. Jaja, gubben var väl glad och vi hade ju kul så man får skratta lite åt det.


Anna och Denisa

The four of us

Lycka

Timmar pa gymmet gjorde den har kroppen, hahahaha

Efter ett X antal timmar här promenerade vi Brooklyn Bridge tillbaks in till Manhattan. Vi tog en middag tillsammans alla 4 på Vapiano's som var minst lika gott som sist gång. Närmvi förtärt vår middag var det dags att skiljas åt, jag och Anna åt ett håll och Denisa och Melissa åt ett annat. Vi för att hinna med bussen hem ochde för att förbereda sig för en tur ut i vimlet på NYC's nattklubbar.


Melissa

Anna

Denisa
JAAAAG :)

Innan vi tog tunnelbanan ända upp till bussen valde vi att stanna inom ett par butiker i hopp om att hitta några fynd. Tyvärr så kände vi oss så stressade och det visade sig varamfler,än vi som ville shoppa så vi fick inget med oss hem. Köerna var så långa och tiden var knapp så vi beslöt oss för att ta igen de en annan dag.

Väl på bussen hade vi en minst sagt underhållande busstur. Vet inte säkert om resten av bussen tyckte det var lika underhållande men jag kan sumera det med, 2 vattenflaskor och ljuva 90-tal = skönsång på hög nivå!
Natten spenderades hemma hos mig ochnästa morgon drog Anna hem för att jobba och jag satte igång med lakans-byte och lite småstädning för att röja undan inför den kommande veckan.

Söndagskvällen
spenderades först på Cherry Hill Mall där jag gick loss på Urban Outfitters i manlig ordning och efteråt åt jag middag på Cheesecake Factory tillsammans med Lauren i 3 timmar. Mycket mysigt och en minst sagt lyckad helg!

Datorn...

Min dator har kraschat därför det ekar tomt på bloggen. Ska försöka lösa problemet på annat sätt så det kan bli inlägg med bilder ändå :) håll ut!


Biotajm

I fredagskväll 16/3 var jag och Anna på bio igen. Vi gick och såg flm med våra såkallade pojkvänner - Ben n' Jerry <3 bästa godissnacket ever! Måste berätta om filmen för er för det var en av de roligaste jag sett på länge. 21 Jump Street. Så fruktansvärt bra film med Channing Tatum och Jonah Hill. Det är ju en ny filmatisering av den gamla TV- serien med samma namn, dör Johnny Depp ficsitt genombrott. Filmen handlar om 2 poliser som är lite för omogna för att egentligen vara poliser och de blir placerade i ett program där poliser som ser "för unga" ut går in, undercover, i skolor och försöker stoppa brott. Ja, jag kan inte säga annat än att den är sjukt värd att se!
Efter filmen sov jag över hos Anna för nästa morgon var det dags för nya äventyr :D

14th of March

Vill bara meddela att det för 2 dagar sedan var shortsvärme och jag och Mike tvättade bilen (vilket i sig är ett 2-timmarsprojekt) både in- och utvändigt. Himla bra gjort av oss tycker jag, för oooh så fin den blev. Hela dagen var bara en sån där riktigt grym dag! Fint väder gör ALLA på bra humör. Avslutade kvällen på Barnes and Nobles tillsammans med Anna. Fy vad kul vi hade <3


Härliga vår äntligen är du här

Ja som rubriken lyder så tror jag att våren officiellt har kommit till Jersey. Idag har det varit sol och 23 grader. Shortsen åkte på efter halva dagen. Ja, så underbart är vädret här. Skulle kunna vänja mig vid detta.

Efter gymmet drog jag och Anna till Starbucks och köpte den otroligt goda Chai Latte'n de har där och satte oss i solen utomhus och njöt. Så fruktansvärt underbart verkligen.

Efter fikan for jag hem och skypade med den nya aupairen som byter av mig. Sara från Sverige. Det känns konstigt att det ska komma någon ny till "mina barn" trots att det är jag själv som valt att inte förlänga. Det som tröstar är att Sara verkar jättetrevlig och jag tror hon kommer göra ett jättebra jobb. Känner mig sjukt nöjd över faktumet att min familj valt en SVENSKA som sin nästa nanny måste ju betyda att jag gjort ett gott intryck och satt Sverige i topp iallafall. Hurra för det!

Nu ska jag läsa min bok "Elsas Hemlighet" och njuta av att ha slutat för kvällen.

Hörs snart igen :)



Home Delivery

Alltså jag måste bara säga hur underbart det är med USA ibland. Ikväll hade jag, Melissa och Denisa filmkväll at my place. Efter ett tag började vi känna oss lite hungriga. Vad gör man då? Jo, man tar upp sin iPhone och beställer hem en pizza via internet. Helt sjukt att jag inte ens behöver lyfta luren och prata, utan bara kan specialgöra min egen med ett fåtal klick på deras hemsida. 30 minuter senare har du pizzan vid dörren - God Bless America!!


Geno's Steakhouse

När jag och Anna hade varit på NHL-matchen för ett par veckor sedan var vi ju rejält utsvultna efteråt. Då letade vi upp de berömda "Geno's Steakhouse" som gör Philly's BÄSTA Cheesesteaks. Väl framme hade vi typ hamnat nere i Philadelphias slumområden och vi ser att här finns inte bara ett Cheesesteak-ställe utan hela 2 styck. Pat's Steakhouse som ligger precis på andra sidan korsningen. De två är tydligen rivaler men jag måste nog säga att Geno's överglänste Pat's med bravur. Kan ju också förklara att en Cheesesteak är typ en baguette som är delad i två och så har man ost och stekt strimlat kött emellan. Tillval man kan göra är brynd lök. Jag säger då det, så otroligt gott! Rekommenderas starkt om du befinner dig i Philadelphia!


Anna valde Geno's Steaks

Istället för Pat's Steaks - Inte riktigt lika glammigt

Kön var lååååång

Såhär ser då den färdiga produkten ut - MUMS!

Våren vankas

Idag har det varit en mysig dag. Gick upp 20 över 6 som vanligt och väckte barnen och gjorde frukost och lunch och skickade iväg de till skolan. Slängde på en maskin med tvätt och satte mig sedan och kollade på min nya serie att följa: 30 grader i Februari. Vet inte vad man ska säga om den annat än att det mesta är rätt sjukt. När klockan närmade sig halv 10 for jag till gymmet och mötte där upp Anna. En dryg timmas träning följt av dusch och bastu sedan iväg till Marlton för att möta upp Melissa, Lauren och Denisa för en lunch på Saladworks.

Här satt vi i dryga timmen innan jag begav mig hemöver igen. I vanlig ordning vek jag tvätten och sprang upp och la in den i respektive unges lådor. Sen kom Matt och Mike hem och det var läxdags. Efter läxorna inget speciellt som hände förutom att vi for och hämtade Nick och Sarah som hade after school-activities. Väl hemma igen så hjälpte jag Nick med läxorna och sen käkade vi lite flingor (skräll att Nick åt flingor).

Snart var det dags att laga middag och den avnjöts framför filmen "Föräldrafällan". Sen körde vi Sarah till Cheerleadingen och vi konstaterade alla att utetemperaturen är precis som en ljummen sommarkväll. Utomhus är det för tillfället cirka 20 grader - klockan halv 9 på kvällen i början av Mars månad. Det är så galet men jag klagar verkligen inte. Det är ju trots allt bra skönt egentligen.

Något som påminner mig väldigt mycket om att jag snart har varit här ett år är när Nicks läxor börjar kännas bekanta från förra året när trillingarna hade samma saker. Även vårvärmen som smyger sig på och gör att jag nu måste lägga alla bilder från kameran i en ny mapp kallad "Vår i USA 2012" när jag redan har en mapp som heter "Vår i USA 2011". Ja det är mycket som börjar påminna mig om att slutet är nära. Låter som att jag ska dö men så illa är det inte. haha!

The Return

JAG KOMMER HEM DEN 7 MAJ! Japp, där var det sagt. Idag var det exakt 2 månader tills jag sätter min fot på svensk mark igen. Det känns helt fantastiskt att jag har klarat det här och jag är sjukt stolt över mig själv.

Det känns dock väldigt konstigt att min familj nu intervjuar nya tjejer för att eventuellt ta över mitt jobb och "mina ungar". Det känns faktiskt rätt jobbigt stundtals att veta att det är någon annan som man inte känner som kommer ta hand om dem efter mig. Klart att det är den "naturliga" gången men det känns ändå så skumt. Det här är ju "mina barn" som jag har tagit hand om och gjort ALLT för under ett HELT ÅR. Dem betyder så otroligt mycket för mig och jag vill inget annat än det bästa för de allihop så jag hoppas den nya aupairen kommer ta hand om de såsom jag hoppas att jag har tagit hand om dem på bästa sätt. Mina små gullebarn <3

För att återgå till min hemkomst så kan jag ju också berätta att jag redan skickat hem TRE RESVÄSKOR med kläder, skor och jackor med min familj. Jag har utöver det fortfarande kvar MINST en väska med saker och jag kommer ju definitivt shoppa på vår resa som jag ska berätta mer om i ett senare inlägg. Den största frågan är bara hur i alla far jag ska kunna få plats med alla kläder i mitt rum. Ryser av tanken och jag tror mamma kommer få en chock av det bombnedslag som kommer infinna sig därinne de första veckorna. HJÄLP säger jag bara. DET om något kommer sätta prov på min organisationsförmåga. Puh, slitsamt bara att tänka på det. haha! Nej nu ska jag sova. Men ville somsagt bara informera om att det är den 7 Maj som jag kommer hem :D


Snart ses vi <3

Familjen var här (igen) <3

I fredags åkte jag in till NYC åter en gång. Denna gång för att träffa min familj igen en sista gång innan jag själv kommer tillbaks till Sverige. Mamma hade jag ju sett cirka 2-3 månader tidigare men pappa och brorsan däremot var det ju lite drygt 5 månader sedan sist. Det var en sån otroligt skön känsla att kliva av bussen och se de stå där och veta att vi skule få spendera en hel helg tillsammans i NYC med bara god mat och shopping och musikal/hockey i sikte.

Efter en semestervecka med min värdfamilj var det nu trevligt att få en semesterhelg med MIN familj. Trots att man varit borta länge så må jag säga att de gamla spåren sätter sig väldigt snabbt. Det är sjukt hur allt kan kännas precis som det var igår när det var månader sedan sist. Samtidigt som det kanske kan låta lite trist så är det ändå en skön vetskap att det inte kommer ha förändrat sig SÅÅÅÅ mycket hemma som man kanske föreställer sig. Skulle väl vara mitt eget hus då. Där har det tydligen skett lite förändringar vad gäller tapeter och diverse. Ska bli spännande att se :)

Ja, för att återgå till ämnet, min helg med familjen. När jag väl kom fram på fredagkvällen orkade jag inte göra något annat än att åka till hotellet och bara sitta och prata - dela ut presenten till pappa som jag köpt på Rascal Flatts-konserten. Jag vet ju precis hur mycket pappa älskar dem så jag köpte med en t-shirt och ett plektrumcase inklusive lite plektrum. Jag kan ju säga att jag tror det blev VÄLDIGT lyckat. Eller vad säger du pappa?

Efter att ha sovit ut till cirka 9 på lördagmorgonen gav vi oss iväg till Popover's(stället där jag och brudarna förtärde nyårsfrukosten) för att äta frukost. Familjen tyckte lika mycket om de berömda popoversena(!?) som vi gjorde. MUMS! Sedan var det dags för seriös shopping. Vi splittade på oss och jag och mamma for ner till Macy's. Jag skojar inte när jag säger att vi spenderade i princip hela eftermiddagen därinne. Kanske inte så konstigt med tanke på storleken men ooh vad mycket fint jag hittade :) På kvällen hade vi bokat bord på Henrik Lundqvist's restaurang - TINY's.

Förutom ett smärre misstag av bror och far med att hitta stället så var det en delikat måltid och vi var alla lika imponerade över det otroligt goda potatismoset (Jag måste ju marknadsföra min nyfunna homie Henke's restaurang).
Lördagskvällen fortsatte senare på hotellrummet där jag delade musik med pappa och det kände så skönt att allt var som det alltid brukar va = jag hittar en ny låt jag älskar, kommer ut ur mitt rum och TVINGAR pappa att lyssna på den för att förhoppningsvis få ett medhålllande. Ja, ikväll hade jag pappa helt på min sida då de präglades mycket av Rascal Flatts-låtar jag rekommenderade för honom. Mamma slocknade snabbt och brorsan var väl som alltid rätt trött på min musiksmak men det var trevligt ändå. Helgens enda foto knäpptes också på mig och pappa.


Sitta i pappas knä precis som när man var liten :)

Söndagen började med en frukost och sedan splittade vi på oss, jag och mamma för lite mer shopping följt av Mamma Mia-musikalen och Johannes och Pappa för NHL-match. Värt att nämna är att jag började gråta INNAN musikalen drar igång, till intromusiken för att jag är så stolt över att det är svenskt (jag vet inte vad det är för fel på mig, extremt patriotisk) och den andra grejen var att NY Rangers (<3) vann matchen och jag fick en T-shirt med LUNDQVIST #30 på :D

Efter våra respektive events styrde vi kosan till biluthyrningen och for vidare till Cherry Hill där vi avnjöt en mycket utsökt middag tillsammans med min kära Anna. Ett otroligt värdigt avslut på en underbar helg med min familj.

Beavercreek

Här kommer lite fler bilder från semestern. En bild säger mer än tusen ord och det är vad jag kommer köra på nu...


Westin Hotel and Spa

Hotellobbyn

Poolen (bubbelpoolerna ligger liksom bakom)

Gondolliften till hotellet

Mike Sr. och Mike Jr.

Nick och Sarah

Sarah och jag

Jag och "mina" ungar

Efter sista åket

Sötaste felstavningen på länge

Hotellentrén

Beavercreek, Colorado

Ja, för den som missat så har jag varit på skidsemester med min värdfamilj tors-tis för snart 2 veckor sedan. Vi åkte TIDIGT på torsdagmorgon till Philly för att hinna med vårt flyg som lyfte 7.45 på morgonen. Inga problem på ditresan och så, jag sov den största delen av tiden. Däremot så var det så att när vi väl landade i Denver fick vi veta att vägen till Beavercreek hade vart avstängd hela morgonen typ så den minibuss vi beställt som transport var cirka 2 timmar från flygplatsen vid det tillfället och på en stängd väg dessutom. Detta resulterade i att vi allihop fick sitta och vänta på flygplatsen i cirka 5 timmar innan han kom. Väl framme fick jag se vad det var för "limo-service" vi kulle åka. Jag skojar inte när jag säger att det var typ exakt en sån buss jag åkte till skolan i låg-/mellanstadiet. En lite mercedes minibuss. Familjen var väldigt imponerade över denna och jag kanske inte lika mycket. Jag säger inte att det inte var bra utan bara att det var inget nytt liksom. Sen vägen dit, ja det var ju helt otroligt vad han körde på den enligt familjen. Men även där kände jag, som snövan svensk, att det där var väl inget speciellt?! haha! Svårt att imponera på mig vad det gäller skidsemestrar antar jag.

Det som däremot imponerade mig VÄLDIGT var det flotta hotellet som då även hade utomhuspool och utomhusbubbelbad. Ja, jag säger då det. Där vart första anhalt när vi kom fram om vi säger så. Rumsindelning var som sådan att jag och trillingarna delade ett rum och Föräldrarna och minstingen delade. Efter bubbelpoolen åt vi mat på hotellets restaurang och sen bums i säng.

Nästa morgon var det upp i tid för att åka snowboard. För att sumera denna semester lite grann kan jag säga som så att dagarna såg ut ungefär som så att vi gick upp runt halv 8 tiden. Käkade frukost på the marketplace och sen tog vi gondolliften över till backen vid 9-tiden och sen skidåkning till lunchtid. Matpaus och sedan skidåkning igen tills backen stängde vid halv 4-tiden typ och då tillbaks till hotellet. Väl där tog vi oss duschar och sen ut och åt middag på restaurang. Efter maten var det vi som gick bums till säng igen för man var helt utsliten.

Såhär såg ungefär alla dagar ut med undantag för söndagskvällen då jag och ungarna var själva efter backen och beställde in roomservice och kollade på film för föräldrarna var ute på date.

Semestern var bra och jag låter bilderna tala för sig själva och jag själv kom hem med en uppbränd haka och blåsor på näsan. Så summa sumarum så var allt bra. haha!


Sarah

Mike

Matt

Jag och pojkarna

Utsikt från liften

Underbart vackert

Jag och Nick

Min värdfamilj

Jag och Matt

Jag och pojkarna igen

Fint väder hela veckan

Fler bilder kommer vid senare tillfälle. Nu kallar jobbet :)

Sämst!

Jag vet jag har varit sämst på att uppdatera den sista tiden. Jag ska försöka komma ikapp genom att lägga ut lite bilder från familjesemestern vi var iväg på till Beavercreek, Colorado. Även en mini-uppdatering om helgen som var då min egen familj var här på besök och även EN VÄLDIG NYHET KOMMER ATT SLÄPPAS PÅ ONSDAG. Tune in då för att få veta vad ;) haha! (känner mig som en av alla storbloggare som ska värva läsare genom att teasa) :P


Hajarna - Part 2

Hej igen!

Nu är det dags att berätta om del två av hajsimningen. VI krängde ju somsagt på oss våtdräkterna och blev sedan ledda mot "poolen". Myyyyys kände vi! NOT! Men klara detta skulle vi.


Längs med väggen till vänster låg vi, nere i hörnet

Väl där får vi en genomgång på hur man använder cyklopet och snorkeln och fick genomföra ett simpelt "simtest". Ja hur var det med simkunskaperna egentligen?! Tvek men jaja, där vi skulle befinna oss var det ändå inte mer än vatten till midjan. För den som trodde att vi faktiskt skulle hoppa i på det djupa med hajarna så trodde du fel. Nej vi gick längsmed kanten och låg liksom och flöt längs med kanten och kollade genom våra cyklop. Men det var inte riktigt så säkert som du kanske nu tror. Hajarna kunde ta sig innan för den lilla kant vi höll i och det enda om skyddade oss var nu en ranglig liten kille med en vit plastkäpp. Ja, om någon av de 30 (!) hajarna skulle få för sig att bli hungrig så är väl frågan hur bra den käppen hade varit. De hade ju trots allt ätit dagen innan så de borde inte vara hungriga försäkrade de oss om. (en haj äter bara cirka 3 ggr/vecka).


HAJ HAJ!

HJÄLP

Det kryllar av dem

Sötisar - NOT

Förutom att ligga i vattnet med hajarna fick vi även mata rockorna som var placerade i en liten lagun i anslutning till hajpoolen. De hade som tur var klippt svansarna på rockorna så vi inte skulle bli skadade. Det är lite som att klippa naglarna fick vi förklarat för oss. Man klipper och sen växer de ut och man får ta ett tag igen. Rockorna var i allafall hur söta som helst och vilken upplevelse att simma runt där sedan bland dem.

Efter rockorna var det sedan dags för ett litet besök till hajarna igen. Summa sumarum blev det cirka 45minuter i vattnet och vi klev ur kalla som bara den. Sjukt nöjda vandrade vi sedan tillbaks till omklädningsrummen där vi för full hals sjöng "I'm a survivor". Killarna som vart med satt på utsidan och jag kan säga att med all säkerhet hörde de vår skönsång. Men vi klev ur omklädningsrummet med huvudet högt och tog emot vår t-shirt och våra cyklop och snorklar. Sedan rullade vi hemöver i kära Kerstin.


Älskar att vi två är så galna Anna och gör allt vi kommer på <3

Dask på baken Anna

Lillkillen till höger var hajvakten...

Mat, mat, mat

Glada tjejer efter att ha matat rockorna

Fick testa på lite surfning också

Andra skulle surfa ifrån hajen, inte vi. Vi ÄLSKAR dessa varelser numera

Citat från Anna: "Känner mig numera "Haj-er" than life" Så sant så sant!

Hajarna - Part 1

Som många av er vet så var det i söndags dags för mig och Anna att ta tag i en av de saker vi sedan länge lovat varandra att göra! Ta tag i vår rädsla för hajar och boka in oss på Camden aquariums "Swim With The Sharks"-upplevelse.

Vi hade ringt och bokat tid på fredagen och nervösa var vi för att både det ena och det andra skulle hinna komma innan det var dags.... Men det var 2st nervösa tjejer som satte sig i Kerstin vid lunchtid på Söndagen. Väl framme fick vi våra biljetter och blev placerade på en bänk för att vänta på vår "Biologist, Instructor and.... Oh yeah, Lifeguard".

Efter många om och men kom han iallafall och vi började röra oss mot hajarna. Han stannade till vid det stora fönstret och visade oss vad det var för hajar vi skulle få plaska med. Ojojoj säger jag bara. Det var ju inte direkt småhajarna om vi säger så. Säkert 2-3 meter, plus/minus lite då min uppfattningsförmåga inte är på topp.

Hursomhelst så blev vi iallafall visade till omklädningsrummen där vi fick varsin våtdräkt att tränga på oss. Ja, man såg sjukt fit ut i den så det tackar vi för. Sen begav vi oss mot hajtanken med nervositeten i högsta hugg. Fortsättning följer.....

image description
Biljetten
image description
Kära Anna
image description
Jag själv i den sjukt smickrande våtdräkten

RSS 2.0