St Patrick's Day Weekend

Igår var det, som man borde veta, St Patrick's Day. Tror ingen i USA kunde gå miste om detta iallafall för vart du än tittade så bar folk grönt. Även vi, tro det eller ej, hade hört om denna tradition och packat med oss varsinn grön t-shirt.


The three of us

Bussen gick från Mt Laurel vid 8.30 på morgonen och jag, Anna och Melissa var där i god tid (vilket var en himla tur för bussen vart sp ful att en man fick sitta på toaletten under resan, hahahahaha). En bussresa på 90minuter senare var vi framme i soliga NYC.

Vi insåg direkt på morgonen att det här skulle bli en otroligt fin dag med sjukt fint väder. Vi började med att gå och köpa lite frukost på Starbucks som vitryckte i oss medan 100-tals St Patrick's firare kom förbi oss utanför fönstret. Vi tänkte att det kanske kunde va läge att kolla upp VART exakt paraden skulle gå och NÄR? Lite panik fick vi när vi inser att den går redan vid 11och dessutom 10 gator och 2 avenyer ifrån där vi bestämt träff med Denisa. I panik ringer vi till henne och försöker förmedla att vi ska gå uppåt istället och försöka mötas längre upp längs med 5e avenyn istället. Det går väl lite si som så och det tar bra lång tid innan vi tillslut når den plats där vi faktiskt kan se paraden. Väl här så är det bara att försöka förklara för Denisa vart vi är och sedan hålla utkik efter henne samtidigt som vi kollar på paraden, multitasking deluxe!
Efter många om och men lyckas hon hitta oss och vi står då här och beskådar de uniformerade männen som passerar oss med glädje. Ja, en och annan slängkyss delade vi ut. Måhända att fel person uppfattade dem men jaja, vi gladde någon iallafall.


Kiltar

Bagpipes <3

Anna och en go' Irish Guy

Uniformer - MMMM!

The American Flag

Efter paraden satte vi oss på tunnelbanan mot Brooklyn och den kända platsen "Dumbo" där man har superfin över både Brooklyn Bridge och Manhattan Bridge med Manhattan i bakgrunden, alldeles vid älven/floden (eller vad man nu ska benämnamden som på svenska). Innan vi gick dit satte vi oss på en restaurang och åt en mysig liten lunch.

Allesammans skiner som solen, (leende och hyn menar jag)...

Ja, vad ska man säga? Vi hade verkligen så otroligt tur med vädret denna dag så när vi väl kom fram till "Dumbo" blev det massa fototagande. Vi stannade en man på cykel och bad honom ta en bild på oss och detta resulterade i slutändan med att vi hamnade i värsta photoshoot-situationen. Jaja, gubben var väl glad och vi hade ju kul så man får skratta lite åt det.


Anna och Denisa

The four of us

Lycka

Timmar pa gymmet gjorde den har kroppen, hahahaha

Efter ett X antal timmar här promenerade vi Brooklyn Bridge tillbaks in till Manhattan. Vi tog en middag tillsammans alla 4 på Vapiano's som var minst lika gott som sist gång. Närmvi förtärt vår middag var det dags att skiljas åt, jag och Anna åt ett håll och Denisa och Melissa åt ett annat. Vi för att hinna med bussen hem ochde för att förbereda sig för en tur ut i vimlet på NYC's nattklubbar.


Melissa

Anna

Denisa
JAAAAG :)

Innan vi tog tunnelbanan ända upp till bussen valde vi att stanna inom ett par butiker i hopp om att hitta några fynd. Tyvärr så kände vi oss så stressade och det visade sig varamfler,än vi som ville shoppa så vi fick inget med oss hem. Köerna var så långa och tiden var knapp så vi beslöt oss för att ta igen de en annan dag.

Väl på bussen hade vi en minst sagt underhållande busstur. Vet inte säkert om resten av bussen tyckte det var lika underhållande men jag kan sumera det med, 2 vattenflaskor och ljuva 90-tal = skönsång på hög nivå!
Natten spenderades hemma hos mig ochnästa morgon drog Anna hem för att jobba och jag satte igång med lakans-byte och lite småstädning för att röja undan inför den kommande veckan.

Söndagskvällen
spenderades först på Cherry Hill Mall där jag gick loss på Urban Outfitters i manlig ordning och efteråt åt jag middag på Cheesecake Factory tillsammans med Lauren i 3 timmar. Mycket mysigt och en minst sagt lyckad helg!

Kommentarer
Postat av: Sandra

"i manlig ordning" hahaha!

Ps. otroligt skönt att du börjat uppdatra igen!!

2012-03-29 @ 09:50:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0