Hajarna - Part 2

Hej igen!

Nu är det dags att berätta om del två av hajsimningen. VI krängde ju somsagt på oss våtdräkterna och blev sedan ledda mot "poolen". Myyyyys kände vi! NOT! Men klara detta skulle vi.


Längs med väggen till vänster låg vi, nere i hörnet

Väl där får vi en genomgång på hur man använder cyklopet och snorkeln och fick genomföra ett simpelt "simtest". Ja hur var det med simkunskaperna egentligen?! Tvek men jaja, där vi skulle befinna oss var det ändå inte mer än vatten till midjan. För den som trodde att vi faktiskt skulle hoppa i på det djupa med hajarna så trodde du fel. Nej vi gick längsmed kanten och låg liksom och flöt längs med kanten och kollade genom våra cyklop. Men det var inte riktigt så säkert som du kanske nu tror. Hajarna kunde ta sig innan för den lilla kant vi höll i och det enda om skyddade oss var nu en ranglig liten kille med en vit plastkäpp. Ja, om någon av de 30 (!) hajarna skulle få för sig att bli hungrig så är väl frågan hur bra den käppen hade varit. De hade ju trots allt ätit dagen innan så de borde inte vara hungriga försäkrade de oss om. (en haj äter bara cirka 3 ggr/vecka).


HAJ HAJ!

HJÄLP

Det kryllar av dem

Sötisar - NOT

Förutom att ligga i vattnet med hajarna fick vi även mata rockorna som var placerade i en liten lagun i anslutning till hajpoolen. De hade som tur var klippt svansarna på rockorna så vi inte skulle bli skadade. Det är lite som att klippa naglarna fick vi förklarat för oss. Man klipper och sen växer de ut och man får ta ett tag igen. Rockorna var i allafall hur söta som helst och vilken upplevelse att simma runt där sedan bland dem.

Efter rockorna var det sedan dags för ett litet besök till hajarna igen. Summa sumarum blev det cirka 45minuter i vattnet och vi klev ur kalla som bara den. Sjukt nöjda vandrade vi sedan tillbaks till omklädningsrummen där vi för full hals sjöng "I'm a survivor". Killarna som vart med satt på utsidan och jag kan säga att med all säkerhet hörde de vår skönsång. Men vi klev ur omklädningsrummet med huvudet högt och tog emot vår t-shirt och våra cyklop och snorklar. Sedan rullade vi hemöver i kära Kerstin.


Älskar att vi två är så galna Anna och gör allt vi kommer på <3

Dask på baken Anna

Lillkillen till höger var hajvakten...

Mat, mat, mat

Glada tjejer efter att ha matat rockorna

Fick testa på lite surfning också

Andra skulle surfa ifrån hajen, inte vi. Vi ÄLSKAR dessa varelser numera

Citat från Anna: "Känner mig numera "Haj-er" than life" Så sant så sant!

Kommentarer
Postat av: magda

hahaha haj-er than life! ja gillert :D

2012-03-03 @ 15:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0