Första dagen i NYC

Vi var ute från hostelet redan klockan 11 på förmiddagen och redo att tillsammans, alla fyra, inta staden. Vi hade bestämt att möta upp med Sara och Challa-gänget vid 34th Street runt 12-tiden. Sagt och gjort, vi for till Vickans hemlighet och shoppingen var officiellt igång. Jag lyckades dock hålla i mig.... ända till nästa affär. Där brast det med dunder och brak. Shoppade på mig mycket under veckan men bara saker jag är nöjd med ändå, då är det inte lika hemskt. Köpte världens sötaste röda kappa, enligt Sofia ser jag ut som Rödluvan i den! Får se om det blir en bild på mig i den en dag här framöver när det blir lite kyligare ute.

Efter ett par timmars shopping var det dags för lunch. Stadsbon Sara guidade oss så fint till Vapiano's - rekommenderas starkt. En italiensk restaurang där de gör maten eftersom beställningarna kommer in mitt framför ögonen på dig. Blir inte mer fräscht och hemlagat än så. MUMS är det enda jag kan säga. Här satt vi då, 8 b-rudar från Värmland och avnjöt en sjukt trevlig lunch. OM det var skönt att höra äkta värmländska igen? Oja! Tack så hemskt mycket Challa-brudarna för det bidraget.

Efter Vapiano blev det lite ytterligare shopping innan vi splittade oss för att gå åt skilda håll för ett par timmar. Jag och Årj(g)änget drog till Times Square för att besöka det alltid så eftertraktade M&M World. Har dock ALDRIG i hela mitt liv varit med om så mycket folk på någon affär någonsin. De fick liksom stänga av rulltrapporna ner av och till för att det fortsatte trycka på folk uppifrån PÅ de som stod i kö nedanför och försökte ta sig ut, kallabalik verkligen! Vi råkade också bli uppsplittade därinne och på vägen ut får jag ett sms av Matilda där det står "Jag fick inte gå ut där vi kom in, vallas någonannanstans nu. Ses på utsidan". Tycker det ger en ganska fin bild på hur det var.

Efter M&M World drog vi tillbaks till vårt hostel innan vi därifrån for vidare till Brooklyn och SARA och CO! En riktig finmiddag väntade på oss där och kvällen var HUR trevlig som helst. Så skönt att vara hemma i ett riktigt hem istället för på ett hostel. haha! Kvällen var fylld av god mat, godis, musik och prat. Avslutades med en LÅNG resa hem och en hel del råttåskådning i subway-systemet...


Vapiano's

Together at last, efter 15 månader <3

Där var man, igen, på en billboard på Times Square

FLickorna förbereder i köket

Lousie tar till ton

Fina flickor

Slitna efter en lång dag

Råttor...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0