Roadtrip till Princeton

För ett par helger sedan åkte jag och Lauren på en spontan roadtrip till Princeton University - ett av de 8 Ivy League Collegena som finns här i USA. Det tog cirka 40 minuter och med rutorna nere, vinden i håret och musik i högtalarna njöt vi till fullo!

Väl framme frågade vi oss fram till vad som visade sig vara "centrum" av Campus. Här fick vi, till vår förtjusning, med en gång se prov på ett tvättäkta "college fratparty". Vi hade med andra ord parkerat mitt emellan alla sororityhouses. På partyt(som vi tyvärr på grund av security guards fick bevittna endast utifrån) spelade killarna wiffle ball, american football och kastade frisbee i bara överkroppar. Tjejerna stod på balkongen och drack i bikiniar ur de berömda röda muggarna. Allt var som i en film, kändes typ som man hamnat mitt i American Pie.

Efter vårt "encounter" med partyt gick vi vidare runt på Campus, såg det ena och det andra och hamnade tillslut i universitetsshoppen. Här köpte vi båda varsin Hood-tröja med Princeton-loggan på. Extremt nöjda satte vi oss sedan i bilen påväg hemöver. Ett kortare stopp på Hooters senare mötte vi upp Melissa för att se film och mysa till det med lite Ben n' Jerry's. Ett mycket bra avslut på en grym dag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0