Superspontana livsnjutarna

Idag söndag vaknade jag och Anna runt 10-tiden. Skönt att sova länge kände vi. Gick upp och tog oss en PW på cirka 1.5 timma. Världens runda gick vi, hurtiga som få... Återvände till huset och gjorde oss i ordning för att gå ut och käka brunch. Det är ju liksom nästan ett måste när man är i USA. Vi drog till Redstone grill and bar och beställde in "the neverending brunch" som det så fint hette. Detta innebar att man fick in bacon, äggröra, french toast, hasch brown och någon miniburgare plus lite frukt på ett fat. När man käkat klart kom servitrisen och frågade om man ville ha påfyllnad. Öööh, självklart kände vi båda. Mums säger jag bara. Enda problemet var att efter detta restaurangbesöket kände vi oss båda som två vaggande gravida kvinnor. Helt sjukt vad mätt man var efteråt. Det kändes nästan som, för att citera Anna: "Det känns som att något liksom slagit rot och befäst sig i min mage, något som nu växer". Sjukt bra beskrivning på hur det kändes efter måltiden.

Vi vart helt totalt utslagna och hade tänkt bege oss hem och avsluta dagen där. Men väl i bilen kände vi bara, nej vet du vad. Nu ska här livsnjutas ännu lite till! Låt oss dra en manikyr någonstans. Vi kör runt ett bra tag och letar efter ett ställe som har öppet. Alla ställen vi hittar har stängt eller har bara öppet till 4, klockan var då 3.40pm. Anna utbrister: "Men hallå, vad hände med söndagsöppet gott folk?!" Ja, lite så kände vi båda. Något ställe måste ju ha öppet. Vi bestämmer oss för att göra ett sista försök på ett ställe lite närmre centrum och lucky us, det var öppet.

Vi kliver in och börjar kolla på "menyn". Vi kollar på varandra och säger: Äh, what the heck, vi går ALL IN. Spa Mani/Pedi körde vi på. Vi fick sitta i massagestolar samtidigt som vi fick fotmassage, inpackningar på händer och fötter och en totalrenovering av alla 20 naglar. Efteråt kände vi oss båda så otroligt avslappnade så det var inte sant. Efter påsar på händerna, stearininpackning, brännheta handdukar och fula flippisar så vandrade vi tillbaks ut till bilen, nöjda som få. Detta spontanbesök fick avsluta vår söndag och vi skiljdes åt för att åka hem och.... BLOGGA! :P


Brunch

Livsnjutare till MAX - ALL IN

Sjukt nöjd

Skulle ha suttit LITE längre i blåsten av den här apparaten

Orkade verkligen inte dra på oss skorna efter..

Så vi behöll de fula flippisarna kvar på

Våra söta fossingar

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha ja liite längre i blåsten hade inte skadat va? MEN vet du va?? de betyder att vi måste dit igen ;D

2011-09-12 @ 16:11:53
URL: http://jjerseygirl.blogg.se/
Postat av: Bettan

I know! Man kan ju hoppas på liiiite kyligare handdukar så man slipper första gradens brännskada på köpet :P

2011-09-12 @ 19:56:52
URL: http://bettaniusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0