Trick or Treat

På måndag när barnen kom hem från skolan gjorde vi i ordning de beryktade halloweenpumporna. Jag fick i uppgift att hålla i trådarna och liksom styra upp hela tillställningen och det gick över förväntan faktiskt. Efter att ha tagit mig en titt på ett par youtube-videos om hur man ska gå tillväga för att få den bästa pumpan kände jag mig på topp. Pojkarna tyckte det var alldeles för äckligt att karva ur pumpan så det slutade med att jag och Sarah stod där med händerna i pumporna och grävde ut "inälvorna" som Sarah så fint kallade dem. Resultatet av pumporna blev faktiskt riktigt bra måste jag säga. Känner mig nöjd och även föräldrarna och barnen var nöjda så då var det ju alla tiders :)

Efter pumpapyssel var det dags att gå ut på den traditionella Trick or Treat-rundan. Matt och Mike gick med sina kompisar i ett område där det bodde massa rika folk så de kunde länsa skålarna som de satte ut på trapporna. Ingen av de rika som orkar öppna dörrarna tydligen så de områdena ger mest godis. haha! Fin teori där pojkar.

Sarah, Nick, jag, mor och far i huset for till mormor och morfarns bostadsområde och gick runt och "tiggde" godis. Bara Nick och Sarah dock som samlade godis för jag kände mig lite för gammal för det :P Men tji fick jag när jag efter kvällens strapatser fick höra av Anna att hon minsann samlat på sig mängder. Skit också, varför gjorde inte jag det?! Barnen samlade ju ihop ett halvt örngott med godis var. SJUKA MÄNGDER!

Snäll som Anna är så delade ju hon faktiskt med sig av sitt godis till mig så jag blev väldigt glad ändå. Enda problemet är ju att nu när vi ligger i hårdträning så känns det så ovärt att klämma i sig massa godis så det blev de 2 första dagarna och nu har jag gömt undan resterna för en regning dag :P


Jag karvar ut Nick's pumpa då han inte ville själv :P

Sarah i full karriär

Mike tvingade sig själv att karva ur sin pumpa dock

Pumporna och Matt i full gång i bakgrunden

Jag och barnen

Matt, Mike Sr och Mike Jr

Trick or Treat?

Nick träffade på sin like ute på gatan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0